Vi är många Ljusarbetare som samlas här "under Själs Kärleks tak", och som håller ljusarbete i "vårt inre rum".
En del kommer mer sporadiskt, håll utik efter dem i vårt kalendarium för spännande workshops, events, ceremonier, föreläsningar mm.
Och en del, som du finner nedan, kommer till oss regelbundet för att utföra sina egna unika behandlingar och annat "i kärlekens tjänst".
Ytterligare information erhåller du av, och bokningar gör du direkt hos respektive sam-arbetare nedan. 
Och önskar du också bli en av oss, hör av dig! 
Antingen via mail till creative@sjalskarlek.se eller genom ett personligt besök hos oss i Gamla Stan.

Alltid varmt välkommen!

ANNA ASK BEHANDLINGAR OCH KONSULTATIONER

 

Välkommen du som längtar efter personligt, själsligt och andligt växande.

Att möta det inre djupet och höja sin medvetenhet innebär inre frihet, växtkraft och djupare kontakt med den du sannerligen är, bakom självcensur och anpassning.

 

Anna Ask är certifierad terapeut i Rosenmetoden, en kroppsterapi med lyhörd och respektfull beröring som berör på djupet; fysiskt, mentalt och känslomässigt. En helt ny känsla av självacceptans och frihet till både kropp och själ kan infinna sig och bidra med ökad själv- och kroppskännedom. Därur kan insikt, klarhet och förändring ske.

 

Konsultation med Anna innehåller ett intuitivt och kreativt speglande samtal där du kan syna mönster och nå djupare klarhet och högre perspektiv i vart du för tillfället befinner dig, vad som sker under ytan och vad du egentligen behöver och längtar efter.

 

Shamanska energitekniker samt guidad meditation erbjuder möjlighet till djupare kontakt med dig själv, ditt ursprung och din riktning. Här skräddarsyr vi ett möte med ditt inre barn, ditt högre jag, dina kraftdjur, elementen eller andra för dig stärkande principer. Sessionen är meditativ och andligt stärkande.

Ca 60-75 min: 750 kr.

Bokning: 0707355788 
Facebook: Energicirklar och Behandlingar

PRIVATA READINGS MED BENNY ROSENQVIST

 

Benny Rosenqvist, en av Sveriges främsta medium, har en unik gåva.
Genom att kanalisera budskap från änglar, guider och de som gått över till andra sidan, kan han beskriva dåtiden och framtiden. 

Benny har tagit på sig uppgiften att hjälpa människor när de har det som svårast, att återfå tron på livet och att hitta tillbaka till livsvägen.

 

Under en reading berättar Benny för dig både det som du varit med om i ditt liv, som händelser från din barndom och senare, men också om vad ditt liv kommer att bjuda på dig i framtiden. Han förklarar sammanhangen och ger dig en förståelse för varför saker och ting blivit som de blivit, eller varför de kommer att ske.

Det handlar om dina relationer till andra, inte minst kärleken, om din arbetssituation, din bostad och de livsval du kommer att ställas inför. Benny berättar också om dina eventuella barn, och deras framtid. Du får möjlighet att ställa frågor.

 

Benny tar emot bokningar på måndagar mellan kl 18.40 och 20.15 på telefonnummer 040 786 12.

Du kan också läsa mer om Benny här: http://www.bennyrosenqvist.se