https://vimeo.com/275898878

VÅRA RESOR OCH RETREATS

Följ med oss på våra resor för personlig och andlig utveckling. Tillsammans åker vi till magiska platser och utforskar & utvecklar vårt inre. Platser där vi är hållna och burna så att vi kan släppa taget, stilla oss, njuta i nuet och lyssna innåt. Ibland sker våra resor/retreats i egen regi och ibland i samarbete med andra härliga själar som brinner för att bejaka livskraften och förmedla verktyg för hälsa & välmående.

 

 

HAPPY, HOLY AND HEALTHY IN GOA -   3/11 - 11/11 2018

VÅRT RETREAT 2018 ÄR NU FULLBOKAT!
VI KOMMER ATT HÅLLA RETREATET UNGEFÄR SAMMA TID 2019 OCH DU KAN REDAN NU GÖRA EN INTRESSEANMÄLAN FÖR ATT SÄKRA DIN PLATS (obs ej bindande). INFORMATION OM RETREATET 2019 KOMMER INOM KORT.

Följ med till Goa och till ljuvliga Palm Grove Beach Resort för en stärkande inre och yttre resa!

I detta paradis upphör all tid att existera. Tänk dig Arabiska Havets vågor som ständigt rullar in, den varma sanden under dina fötter, palmer som stilla vajar i vinden, den milda havsbrisen mot din hud, svalkande kokosnötter, milslånga stränder, en blå horisont så långt ögat kan nå och helt magiska solnedgångar.

Vi bor i enkla men ack så charmiga bungalows precis vid vattnet, var och en personligt inredda och med eget badrum. 

Vi börjar dagen i den sinnligt vackra shalan med mjuk yoga (kundaliniyoga) därefter äter vi frukost/brunch med färskpressad juice. Efter frukosten fortsätter vi en stund i shalan med föreläsning och sharings i ämnen som tar dig djupare in i dig själv. Fokus kommer att ligga på välmående och hälsa utifrån ett personligt och holistiskt perspektiv. Vad är välmående för dig? Och på vilka sätt kan du föra in det i din vardag?  

En eftermiddag åker du tillsammans med några ur gruppen till en ayurvedisk läkare för konsultation. En annan eftermiddag åker vi tillsammans till den närbelägna hippiemarknaden Där du kan köpa allt mellan himmel och jord.

Vissa sena eftermiddagar går vi breathwalks längs vattenbrynet, andra sjunger vi mantrameditationer i solnedgången. Varje kväll äter vi middag på resortets egna restaurang (utom en kväll) med underbart god mat och ett stort utbud vegetariska rätter. Och säkert fixar vi en lägereld någon kväll, så att vi kan sitta under den stjärnklara himlen och dela det som hjärtat är fyllt utav. Som du märker kommer det också finnas mycket egen tid. Kanske väljer du att lägga dig ett par timmar i solstolen, ta egna promenader längs havet, eller läsa en god bok i hängmattan?

För ytterligare information maila oss till karlek@sjalskarlek.se, eller skicka oss din e-postadress i länken nedan, så återkommer vi till dig.

Varmt välkommen!

MERA INFO OM RESAN TILL GOA

Skicka oss din email-adress så mailar vi dig ytterligare information om "Happy, holy and healthy in Goa".