https://vimeo.com/275898878

VÅRA RESOR OCH RETREATS

Följ med oss på våra resor för personlig och andlig utveckling. Tillsammans åker vi till magiska platser och utforskar & utvecklar vårt inre. Platser där vi är hållna och burna så att vi kan släppa taget, stilla oss, njuta i nuet och lyssna innåt. Ibland sker våra resor/retreats i egen regi och ibland i samarbete med andra härliga själar som brinner för att bejaka livskraften och förmedla verktyg för hälsa & välmående.

 

 

HAPPY, HOLY AND HEALTHY IN GOA -   14/11 - 23/11 2019

Följ med till Goa och till ljuvliga Palm Grove Beach Resort på en alldeles speciell inre och yttre resa!

 

I detta paradis upphör all tid att existera. Tänk dig Arabiska Havets vågor som ständigt rullar in, den varma sanden under dina fötter, palmer som stilla vajar i vinden, den milda havsbrisen mot din hud, svalkande kokosnötter, milslånga stränder, en blå horisont så långt ögat kan nå och helt magiska solnedgångar.

  

Ja, så har vi det under detta livsbejakande retreat där hälsa, glädje och även det heliga får utrymme – allt för att stärka oss till både kropp, sinne och själ!

 

Jag som håller i retreatet, Marina Ebe, är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare. Jag har även en mängd andra esoteriska utbildningar som jag väver in i det jag lär ut, dock så ligger kundaliniyogan mig extra varmt om hjärtat. Denna livsfilosofi som ger oss fantastiska verktyg att heala oss själva, och som tar oss djupare in i vårt sanna jag. 

Kundaliniyogan brukar kallas ”the yoga of transformation”, och ja, jag har genom åren fått ta del av många som genomgått stora förändringar i livet när de kommit i kontakt med dessa enkla verktyg.

Inga förkunskaper krävs, det räcker med ett öppet och nyfiket sinne, jag guidar dig tryggt in i dig själv. Vad jag brinner för att förmedla är hur vi kan stärka nervsystemet och att balansera hormonsystemet. För har vi dessa system starka och i balans då står vi stadigt på jorden och har förmågan att njuta av livet, vi har lättare att släppa taget och att vara i nuet. Kort sagt, det blir helt enkelt lättare att vara människa i den tidsålder vi nu lever i!

Annat som retreatet kommer att innehålla är ceremonier, olika typer av meditationstekniker och kristallhealing. Kristaller är magiska energikällor som vi kan använda för olika behov och önskemål. 

 

Läs även mer här.

Varmt välkommen!

MERA INFO OM RESAN TILL GOA

Skicka oss din email-adress så mailar vi dig ytterligare information om "Happy, holy and healthy in Goa".