https://vimeo.com/275898878

VÅRA RESOR OCH RETREATS

Följ med oss på våra resor för personlig och andlig utveckling. Tillsammans åker vi till magiska platser och utforskar & utvecklar vårt inre. Platser där vi är hållna och burna så att vi kan släppa taget, stilla oss, njuta i nuet och lyssna innåt. Ibland sker våra resor/retreats i egen regi och ibland i samarbete med andra härliga själar som brinner för att bejaka livskraften och förmedla verktyg för hälsa & välmående.

 

 

POWER AND JOY!
RETREAT PÅ mallorca 22/9 - 29/9 2018

 ”GET YOUR SUPERPOWER TOGETHER!”

Vi människor föds i glädje och med en inneboende kraft att leva i vår fulla potential.

Sedan kommer livet med allt vad det innebär i form av förväntningar och krav att leva upp till. Vi blir mer och mer ”slavar” under invanda beteenden och sinnen som håller oss begränsade.

Men nu är det dags att ta tillbaka både kraften och glädjen – det är dags att höja medvetenheten kring vad som håller dig tillbaka och att öka din medvetenhet kring din förmåga att skapa det liv du önskar. Ett liv utan begränsningar och i sann glädje och kärlek.

Just detta handlar vårt retreat på Mallorca i september om. Med hjälp av olika tekniker arbetar vi med kropp, själs och sinne för att balansera och integrera dessa tre intelligenser. Genom workshops sätter vi ord på våra tankar & känslor. Genom meditationer och andra övningar ökar vi förståelsen för våra behov och hur dessa påverkar oss. Genom daglig mjuk och inkännande yoga fördjupar vi våra insikter.

Samtliga tekniker kommer att sätta oss i kontakt med vårt inre genuina och sanna jag.För det är i vårt inre, i kärnan av oss själva, som vi tydligt känner igen det som betyder någonting för oss. Det är där vi ser och förstår vad som ger oss mening och glädje i livet. Och det är där vi finner vår SUPERPOWER.

Vi har valt att göra resan till den älskade ön Mallorca! Vi bor precis vid havet i Santa Ponsa. En dag gör vi en vandring till ett litet kastell, en annan dag kommer vi att besöka den charmiga byn Santanyi.

En ledig eftermiddag/kväll finns det möjligheter för dig att åka in till Palma för lite sightseeing eller shopping eller kanske bara njuta vid havet.
Under vår vecka tillsammans vill vi skapa en bra balans av njutning, utveckling och lite trevligt bus.
Du kommer att få chans att njuta av solen, att umgås, att träna, att reflektera över viktiga frågor – allt utifrån dina egna behov.

Vi kommer att göra vårt yttersta för att du efter vår vecka tillsammans är laddad med en ny kraft, med nya insikter om dig själv och ditt liv och att du fyllt på dina reserver med lite bubblande glädje som du kan ha med dig in i höstmörkret.

Och vi som brinner för att förmedla detta vilka är vi? Marina och Maria är båda ett starkt förflutet i affärsvärlden med att leda människor genom förändring och utveckling. Marina som entreprenör, hon har byggt upp en verksamhet i smyckesbranchen med fyra butiker och ett femtiotal anställda. Maria har jobbat inom flera internationella företag som CIO. Vi har båda lärt oss använda de verktyg vi kommer att använda på kursen för att utveckla både oss själva och vårt arbetsliv.

Om resan

Vi bor i dubbelrum i två takvåningar precis vid havet i Santa Ponsa. Önskar du eget rum finns det tillgängligt mot ett tillägg.
Santa Ponsa ligger väster om Palma och är en ganska livlig turistort, även om det under september månad förstås är lugnare.
Uppe på terrasserna finns vår fristad. Där råder fridens ro med storslagen utsikt över Medelhavet, magiska solnedgångar och en stjärnhimmel så gnistrande och klar.
Vi kommer att hålla våra aktiviteter i den större våningen och inta de flesta måltiderna ute på terrassen.  Måltiderna lagar vi tillsammans. Vi kommer alla vara delaktiga genom olika matlag - så vissa måltider får du vara med i tillagandet och i vissa blir du serverad.  Fokus ligger på medelhavskosten och vi tar vara på säsongens bästa råvaror. Har du mat-preferenser (vegetariskt, veganskt, glutenfritt, laktosfritt mm) så tar vi naturligtvis hänsyn till det.

En dag kan se ut så här:

Yoga i soluppgången 7.30  - 9.00
Dopp i Medelhavet för den som önskar
Frukost 9.30 – 10.30
Workshop/meditation/sharing 11.00 – 13.00
Lunch 14.00 – 15.00
Egen tid eller workshop
Middag 20.00 -

Vad ingår

 • Transfer till och från flygplatsen (vi hämtar och lämnar till rekommenderade avgångar. Kommer ditt flyg annan tid finns taxi att tillgå och kostar ca 45 Euro till och från Santa Ponsa)
 • Delat boende i sju nätter i Santa Ponsa
 • 6 middagar, 6 luncher och frukost alla dagar (vi försöker hålla så mycket som möjligt närodlat och ekologiskt)
 • Samtliga aktiviteter i form av yoga, meditationer, workshops mm
 • Transport till och från utflykter
 • Tvätt och slutstädning

 Allt detta till priset 9 900:- per person.

Enkelrumstillägg finns för tillägg på 2 900 :-, med inkvartering på tre-stjärnigt intilliggande hotell alt eget rum i ngn av lägenheterna om tillgänglighet finns.
(För företag tillkommer moms).

Vad ingår inte:

 • Flygresa till och från Mallorca, ev flygskatter
 • Diverse avgifter i samband med utflykter
 • Alkoholhaltiga drycker
 • En middag (utekväll) och en lunch (utflykt)
 • Reseförsäkring

Låter detta som resan för dig? Vänta i så fall inte med din intresse-anmälan. Vi har endast 10 platser. Din intresse-anmälan är inte bindande förrän vi återkommer med bekräftelse på att du har fått en plats. Först därefter, när vi har bekräftat och du slutligen har bestämt dig, rekommenderar vi att du bokar flyg. Du betalar då 1 900;- i anmälningsavgift och resterande belopp senast den 1/8.

För intresse-anmälan och frågor: karlek@sjalskarlek.se

Tips på flygresor:

Både Norwegian, SAS och Ryan air flyger direkt från såväl Göteborg som Stockholm de aktuella datumen.

Bienvenidos a Mallorca ☀!

Marina & Maria

MERA INFO OM RESAN TILL MALLORCA

Skicka oss din email-adress så mailar vi dig ytterligare information om Mallorca.

HAPPY, HOLY AND HEALTHY IN GOA -   3/11 - 11/11 2018

Följ med till Goa och till ljuvliga Palm Grove Beach Resort för en stärkande inre och yttre resa!

I detta paradis upphör all tid att existera. Tänk dig Arabiska Havets vågor som ständigt rullar in, den varma sanden under dina fötter, palmer som stilla vajar i vinden, den milda havsbrisen mot din hud, svalkande kokosnötter, milslånga stränder, en blå horisont så långt ögat kan nå och helt magiska solnedgångar.

Vi bor i enkla men ack så charmiga bungalows precis vid vattnet, var och en personligt inredda och med eget badrum. 

Vi börjar dagen i den sinnligt vackra shalan med mjuk yoga (kundaliniyoga) därefter äter vi frukost/brunch med färskpressad juice. Efter frukosten fortsätter vi en stund i shalan med föreläsning och sharings i ämnen som tar dig djupare in i dig själv. Fokus kommer att ligga på välmående och hälsa utifrån ett personligt och holistiskt perspektiv. Vad är välmående för dig? Och på vilka sätt kan du föra in det i din vardag?  

En eftermiddag åker du tillsammans med några ur gruppen till en ayurvedisk läkare för konsultation. En annan eftermiddag åker vi tillsammans till den närbelägna hippiemarknaden Där du kan köpa allt mellan himmel och jord.

Vissa sena eftermiddagar går vi breathwalks längs vattenbrynet, andra sjunger vi mantrameditationer i solnedgången. Varje kväll äter vi middag på resortets egna restaurang (utom en kväll) med underbart god mat och ett stort utbud vegetariska rätter. Och säkert fixar vi en lägereld någon kväll, så att vi kan sitta under den stjärnklara himlen och dela det som hjärtat är fyllt utav. Som du märker kommer det också finnas mycket egen tid. Kanske väljer du att lägga dig ett par timmar i solstolen, ta egna promenader längs havet, eller läsa en god bok i hängmattan?

För ytterligare information maila oss till karlek@sjalskarlek.se, eller skicka oss din e-postadress i länken nedan, så återkommer vi till dig.

Varmt välkommen!

MERA INFO OM RESAN TILL GOA

Skicka oss din email-adress så mailar vi dig ytterligare information om "Happy, holy and healthy in Goa".