VÅRA RESOR OCH RETREATS

Följ med oss på våra resor för personlig och andlig utveckling. Tillsammans åker vi till magiska platser och utforskar & utvecklar vårt inre. Platser där vi är hållna och burna så att vi kan släppa taget, stilla oss, njuta i nuet och lyssna innåt. Ibland sker våra resor/retreats i egen regi och ibland i samarbete med andra härliga själar som brinner för att bejaka livskraften och förmedla verktyg för hälsa & välmående.

 

 

POWER AND JOY!
RETREAT PÅ mallorca 22/9 - 29/9 2018

INFO SÖNDAGEN DEN 11/3 KL 11.00 PÅ SJÄLS KÄRLEK.
Anmäl dig på karlek@sjalskarlek.se.

Följ med oss på en härlig, sinnlig och energigivande resa till Mallorca, där vi med yoga, vandring, meditationer och workshops lämnar det gamla bakom oss och fyller på med kraft, energi och insikter, så att vi kan leva ett liv i glädje och i vår egen kraft.

Vår bas för resan är Santa Ponsa som ligger väster om Palma. Där bor vi i delat dubbelrum i två takvåningar precis vid havet. Med storslagen utsikt över Medelhavet, magiska solnedgångar och en stjärnhimmel gnistrande klar kommer vi att tillsammans yoga och meditera (inga förkunskaper krävs), laga våra måltider (närodlat och ekologiskt), och njuta av sol och värme. Däremellan fyller vi på med workshops, en halvdags vandring i bergen, utflykt till charmiga staden Santanyi och en och annan överraskning Det blir även en hel del egentid för det du själv önskar - reflektion, umgänge, utflykter eller bara hänga i solen och njuta. Och förstås, alla aktiviteter är frivilliga.

I priset 9 900;- (per person i delat dubbelrum) ingår det mesta (dock bl a ej flygresa).

Låter detta som resan för dig? Och kanske för både dig och en kär person? Alla är välkomna! Våra platser är dock begränsade till 12 , så vänta inte med att anmäla ditt/ert intresse. Maila oss till karlek@sjalskarlek.se så skickar vi dig ytterligare information. Eller skicka oss din e-postadress i länken nedan, så återkommer vi till dig.

Erbjudande: boka två platser och erhåll 500;- i avdrag per person. Gäller t om 31/3  2018.

Bienvenidos a Mallorca ☀!

MERA INFO OM RESAN TILL MALLORCA

Skicka oss din email-adress så mailar vi dig ytterligare information om Mallorca.

HAPPY, HOLY AND HEALTHY IN GOA -   3/11 - 11/11 2018

Följ med till Goa och till ljuvliga Palm Grove Beach Resort för en stärkande inre och yttre resa!

I detta paradis upphör all tid att existera. Tänk dig Arabiska Havets vågor som ständigt rullar in, den varma sanden under dina fötter, palmer som stilla vajar i vinden, den milda havsbrisen mot din hud, svalkande kokosnötter, milslånga stränder, en blå horisont så långt ögat kan nå och helt magiska solnedgångar.

Vi bor i enkla men ack så charmiga bungalows precis vid vattnet, var och en personligt inredda och med eget badrum. 

Vi börjar dagen i den sinnligt vackra shalan med mjuk yoga (kundaliniyoga) därefter äter vi frukost/brunch med färskpressad juice. Efter frukosten fortsätter vi en stund i shalan med föreläsning och sharings i ämnen som tar dig djupare in i dig själv. Fokus kommer att ligga på välmående och hälsa utifrån ett personligt och holistiskt perspektiv. Vad är välmående för dig? Och på vilka sätt kan du föra in det i din vardag?  

En eftermiddag åker du tillsammans med några ur gruppen till en ayurvedisk läkare för konsultation. En annan eftermiddag åker vi tillsammans till den närbelägna hippiemarknaden Där du kan köpa allt mellan himmel och jord.

Vissa sena eftermiddagar går vi breathwalks längs vattenbrynet, andra sjunger vi mantrameditationer i solnedgången. Varje kväll äter vi middag på resortets egna restaurang (utom en kväll) med underbart god mat och ett stort utbud vegetariska rätter. Och säkert fixar vi en lägereld någon kväll, så att vi kan sitta under den stjärnklara himlen och dela det som hjärtat är fyllt utav. Som du märker kommer det också finnas mycket egen tid. Kanske väljer du att lägga dig ett par timmar i solstolen, ta egna promenader längs havet, eller läsa en god bok i hängmattan?

För ytterligare information maila oss till karlek@sjalskarlek.se, eller skicka oss din e-postadress i länken nedan, så återkommer vi till dig.

Varmt välkommen!

MERA INFO OM RESAN TILL GOA

Skicka oss din email-adress så mailar vi dig ytterligare information om "Happy, holy and healthy in Goa".