MALA - BE THE CHANGE
MALA - BE THE CHANGE
MALA - BE THE CHANGE
MALA - BE THE CHANGE

MALA - BE THE CHANGE

Mala med amulett "be the change". Författaren, föreläsaren, livscoachen och inspiratören Ewa Wigenheim har ett livsmotto - "be the change", inspirerat av Gandhis klassiker "be the change that you want to see in this world". Ewa lever som hon lär, bland annat är hon en av grundarna till ABBA museumet och i sin livsbejakande bok "Från ABBA till munkarna i Laos" berättar hon om modet, äventyren och livsvalen som har lett henne till att "vara förändringen".

Malas har använts i tusentals år i traditioner inom buddhism, hinduism, yoga , bön och meditation och består traditionellt av 108 stenar/kristaller/pärlor. En mala används för att repetera en positiv bekräftelse eller ett mantra längs varje sten för att komma till ett lugnande, balanserat och andligt tillstånd.

Malan kommer i en vacker mala-påse och en instruktion om hur du mediterar med malan medföljer.

Den turkosa korallen skyddar sin bärare mot yttre negativitet, den förmedlar vishet och hjälper sin bärare att finna kreativa problemlösningar. Den helar hjärtat, stödjer tydlig kommunikation och ger sin bärare modet att förverkliga sig själv. Kristallen som sitter längst ned i en mala heter guru-bead, och där har vi placerat en amazonit. Amazoniten kallas för hoppets sten då den för in hopp och kärlek till sin bärares hjärta. Den stödjer sin bärare att kommunicera från hjärtat och att sätta ord på sina känslor.

Artikelnummer

WL1001-S-SCAZ

Lagerstatus

Beställningsvara

1 795,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Utförande: Sterling silver

Kristaller: Turkos korall, amazonit

Längd: ca 96 cm + amulett (2 x 2 cm) och tofs 7,5 cm