KRISTALLMEDITATION

Vi älskar kristaller! Vi använder dem flitigt i våra smycken och ber dem dagligen om hjälp och vägledning.

Egentligen skulle man kunna kalla kristaller för koncentrat av energier. De flesta av dem har bildats för många år sedan och under lång tid. Det är inte ovanligt att de är miljontals år gamla. Inte så konstigt med andra ord att de bär på så mycket information.

Är du nyfiken på vad kristallerna har för budskap till just dig? Eller vill du ge bort en Kristallmeditation till en vän (se längre ned i texten)?

Under en Kristallmeditation låter vi våra deltagare intuitivt välja en sten. Därefter gör vi en guidad meditation med den utvalda stenen. Varje specifik kristall är relaterad till olika energicentra inom oss, vilka i sin tur är relaterade till olika kroppsliga organ/områden, liksom personliga egenskaper och känslor.  Intuitivt kommer du att välja den stenen du för stunden bäst behöver, så att du med hjälp av dess energier kan komma mer i balans och harmoni.

Klicka på bilden till vänster så kommer du till vårt kalendarium och kan se när nästa Kristallmeditation hålls (finns den inte där, finns ännu ingen planerad).

En kristallmeditation kostar 200 kr per person. Du kan också köpa en kristallmeditation i present. Ange i kassan om du önskar att vi skickar den i form av ett vackert Gåvokort. Köper du den själv, så erhåller du en email bekräftelse som ett värdebevis.

Räkna med att kvällen tar ca 1,5 timme inklusive liten introduktion, val av kristaller, meditation, gemengång av kristallernas betydelse och frågor.

Varmt välkommen till kristallernas magiska värld!