Här finner du våra olika aktiviteter, föreläsningar, kurser mm.
Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till karlek@sjalskarlek.se.

 

Böne- och healingstund

SÖNDAGEN DEN 9/12

 

Vi har själva länge känt bönens kraft och blivit än mer nyfikna på den.

Varför samlas människor i olika sammanhang och på olika platser runtom i världen för att be tillsammans? Vad händer med oss och vad händer med vår omgivning när vi ber?

Frågor som vi undrat över men först nu i kontakten med healern Franco Ionnone kommer ta tillfället i akt att ställa.Vi har bjudit in Franco att berätta för oss om bönens kraft och potential och för att leda oss i bön. Franco kommer bland annat att berätta om Rosenkransen och hur man ber med den.

Så är du liksom vi nyfiken på att utforska det här med bön lite mer på djupet och även att ta emot healing i grupp från Franco så rekommenderar vi dig att boka din plats hos oss söndagen den 9/12. 

 

Tid: Söndagen den 9/12 mellan kl 16.30 och ca 18.00

Plats: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 i Gamla Stan (Stockholm)

Kostnad: 200 kr per person 

Anmälan: https://sjalskarlek.valei.com/tjanster/31960

Obs platserna är begränsade.

Varmt välkommen!

CEREMONI FÖR VINTERSOLSTÅNDET

 

LÖRDAGEN DEN 22/12

Jeanette Mantel bjuder in till Despacho ceremoni: 

I Inkas tradition använder vi vintersolståndet, som är en av de fyra kraftfullaste dagarna på året, till att sitta i en Despacho ceremoni. En Despacho är en ritual av böner och önskningar som får en symbolisk form, likt en mandala av färg och rikedom. En ceremoni för tillfällen när vi går in i något nytt, Despachon skapar balans med gruppens intention och är ett fantastiskt sätt att väva våra drömmar in i det nya året.
Vi börjar med att titta på det år som gått och gör en liten återblick för att se vad du kan stänga och vad du väljer att ta med in i 2019. Jag guidar till hur vi gör energimässiga avslut och sedan öppnar upp för nya drömmar och visioner. Sedan väver vi våra drömmar tillsammans i Despachon som blir en gåva till Moder Jord och kosmos som håller våra böner och tacksamhet för allt vi har i livet. När vi är i en Despacho ceremoni skapar vi harmoni och håller en vision om en värld i Munay = kärlek, av balans och överflöd som vi kan kliva in i. 
Välkommen denna fullmånedag till en vacker ceremoni som är fylld av kraft och möjligheter att drömma oss in i ett nytt framgångsrikt 2019! 

Jeanette

Var: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 i Gamla Stan, Stockholm

När: Lördagen den 22 december mellan kl 9 och 12
Pris: 500:- 

Anmälan: inka@jeanettemantel.com

FINN DINA UNIKA GÅVOR

WORKSHOP HELGEN 2 – 3 FEBRUARI

Välkommen till en helg tillsammans med Benny Rosenqvist, en av Sveriges mest uppskattade medium, och workshopen ”Finn dina unika gåvor”.
Vi är alla mediala och har möjligheten att kommunicera med andevärlden och genom Bennys guidning och stöd utforskar vi våra egna unika gåvor. Under helgen etablerar vi kontakt med vår egen guide, vi får lära oss att prata med änglar, bland mycket annat. Benny berättar också om psykometri, om readings och seansteknik och vi får lära oss om hur healing fungerar. Det blir en helg fullspäckad med det mesta som handlar om medialitet där du ges möjligheten att upptäcka det som är din gåva/dina gåvor.

Benny Rosenqvist är en av Sveriges absolut mest eftertraktade medium. Förutom att resa land och rike kring för readings och seanser arbetar han på tidningen Nära och har en mycket uppskattad frågespalt i Hemmets Journal. Benny har skrivit en mängd böcker i olika ämnen som rör medialitet och leder spännande spirituella resor runtom i världen. 

Tid: 2 – 3 februari 2019, lördag 09.30 – 17.30 och söndag 09.30 -15.30, båda dagarna med avbrott för lunch (det går fint att ta med egen lunch att äta på plats, och det finns flera bra caféer med lunchmat i kvarten kring Själs Kärlek)
Plats: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 i Gamla Stan (Stockholm)
Anmälan: 
https://sjalskarlek.valei.com/tjanster/31018
Pris: 3 500 kr

 

Varmt välkommen!

 

 

 

GONGBAD OCH HJÄRTATS MEDITATION

INGET DATUM BESTÄMT ÄNNU - ANMÄL DIG GÄRNA TILL VÅRA NYHETSBREV FÖR ATT HÅLLA DIG UPPDATERAD 

Välkommen på Gongbad och Hjärtats Meditation!

I själfulla lokaler i Gamla Stan gör vi en enkel stående meditation till musik och vänder oss till de olika väderstrecken för att öppna vårt hjärtchakra. Symboliskt och energimässigt öppnar vi upp för kärlek, för värme och för gemenskap.

Efter meditationen bäddar vi ned oss under filt och låter gongens vibrationer skölja igenom vårt energisystem.
Med gongens hjälp rensar vi bort sådant vi inte längre behöver och istället fyller vi på med positivitet, med glädje, med gemenskap och inte minst med kärlek.

Var: Pelikangränd 2, Gamla Stan i Stockholm
När: Datum kommer inom kort
Kostnad: 200 kr per person
Anmälan: https://sjalskarlek.valei.com ,välj tjänsten ”Gongbad och Hjärtats Meditation”.

Obs tag med: Egen yogamatta, filt, sköna varma kläder och vattenflaska.

Varmt välkommen!

FÖRELÄSNING OM CASA DE DOM INÁCIO OCH JOHN OF GOD

NYTT DATUM KOMMER INOM KORT

Har du hört talas om platsen som brukar kallas för ”himlens och miraklens plats på jorden”?

Om inte, eller om du vill höra mer, så varmt välkommen till oss för en inspirerande kväll i kärlekens och ljusets tecken!

Casa de Dom Inácio är ett andligt centra för healing som ligger i en liten by som heter Abadiania i Brasilien. Och även om det är en fysisk plast så ligger själva upplevelsen bortom vår fysiska perception.
Till detta centra kommer varje vecka tusentals människor från hela världen för att söka inre och yttre healing och för att besöka transmediumet Joao de Deus, i västvärlden mer känd som "John of God". João säger själv att han inte healar någon, utan att healingen är Guds verk.

Under kvällen får vi besök av Tessi Fickendey som i 7 år och genom dryga 30 resor har guidat hundratals personer till denna obeskrivbara, spännande och annorlunda plats. Tessi har arbetat intuitivt med TCM/ energimedicin sen 1989 och professionellt sen 2003. Hon berättar under kvällen om sin egen skepticism inför fenomenet ”John of God” och hur hon själv gick igenom en kraftfull healingprocess som kom att resultera i hennes psyko-emotionella transformation.

Föreläsningen börjar kl 18.30 och pågår i ca 2,5 timme. Vi bjuder på té och lite tilltugg så kom gärna en stund innan och landa på plats.

Priset för föreläsningen är 100 kr per person vilka oavkortat går till Fonden ”Själs Kärleks Healingresa”.
I fonden samlar vi ihop medel till en resa för en person till Casa de Dom Inácio, i dagligt tal kallat ”Casan”. Alla som besöker oss under våra föreläsningskvällar om Casan kan lämna in en ansökan med sin personliga motivering om varför man själv önskar resa. Ytterligare information gällande fonden ges under kvällen.

Du bokar din plats genom följande länk: http://sjalskarlek.valei.com/

Välj tjänsten ”FÖRELÄSNING OM CASA DE DOM INÁCIO OCH JOHN OF GOD” och därefter välj aktuellt datum

Varmt välkommen!