PRIVATA SITTNINGAR, HOROSKOP OCH REGRESSIONER

Den 24 - 26 mars kommer mediumet och astrologen
Marie Sievert till Själs Kärlek.

Under dessa dagar kan du boka tid för:

  • Privat sittning med kanaliserade budskap från andra sidan
  • Ditt personliga horoskop, t ex födelsehoroskop eller årshoroskop (s k solar returns)
  • Regression som tar dig tillbaka till tidigare liv, vilket kan frigöra tidigare trauman och öka förståelsen för varför du dras till olika situationer/människor i det här livet

Marie som arbetat som astrolog i 27 år och som medium i drygt 25 år, är även verksam som samtalsterapeut med krishantering. Du kan läsa mer om Marie i Tidningen Nära nr 10, 2017, om du har tillgång till tidningen.

Plats: Själs Kärlek, Köpmangatan 4, Stockholm
Tid: Bokningsbara tider 24, 25 och 26 mars
Kostnad och anmälan: mariehelenesievert@gmail.com eller 0768 - 865 001

Varmt välkommen!

LJUSKVÄLL MED MARIE SIEVERT

Välkommen till en spännande kväll med budskap från andr sidan - Söndagen den 25 mars

Marie håller årets andra Ljuskväll söndagen den 25 mars.
Vill du delta, vänta inte med att säkra din plats då Marie tar emot max 10 deltagare till en Ljuskväll.

En Ljuskväll går till som så att Marie först håller en kortare föreläsning om olika teman som t ex tidigare liv, healing och medialitet. Marie berättar utifrån sina erfarenheter som verksamt medium i dryga 25 år. Andra delen av kvällen ger hon budskap från andra sidan till samtliga i gruppen.

Plats: Själs Kärlek, Köpmangatan 4, Stockholm
Tid: Söndagen den 25 mars 16.00 - 18.00
Kostnad: 400 kr/pp
Anmälan: mariehelenesievert@gmail.com eller 0768 - 865 001

Varmt välkommen!

Föreläsning & Boksignering "Yoga, jesus och jag"
 

TORSDAGEN DEN 19 APRIL 17.30 – 18.30

Välkommen på föreläsning med Therese Lind, författaren till boken ”Yoga, Jesus och jag”

Sommaren 2016 blev drömmen sann. Therese ryggsäck var packad för att pilgrimsvandra till ett av världens mest kända pilgrimsmål, Santiago de Compostela. Nu vill hon berätta om sina lärdomar från resan och fördelarna med att vandra men också hur det är att leva ett mer kärleksfullt och gott liv. 

Therese vill inspirera andra att vandra och våga utmana sig själv. Hon vill också upplysa människor om vikten av att umgås med sig själv, och att stanna upp och reflektera.

”Mitt centrala budskap är att älska dig själv. När du lär dig att ta hand om och älska dig själv så blir det enklare att möta andra människor och skapa vänskapsband. Skulle alla jobba mer med sig själva och lära sig att älska sig själva, är jag säker på att den här världen skulle se annorlunda ut” Therese Lind

Var: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 (Gamla Stan) i Stockholm
Tid: Torsdagen den 19/4 mellan kl 17.30 och 18.30
Kostnad: Gratis
Anmälan: Öppet hus – ingen anmälan

Varmt välkommen!

INFO-KVÄLL OM VÅRT RETREAT HAPPY, HOLY AND HEALTHY IN GOA, NOVEMBER 2018

Torsdagen den 19 april

Har du funderingar på att följa med oss till Goa i november och delta i vårt retreat "Happy, holy and healthy in Goa"? Om ja, så varmt välkommen till info-kväll om retreatet - en kväll där Marina Ebe, Själs Kärleks grundare, och den som håller i retreatet, delar med sig om varför hon brinner för att förmedla de verktyg som skapat välmående, hälsa och glädje i hennes liv. Och förstås får du veta allt om resan och kan ställa frågor.

Info-kvällen hålls tisdagen den 19/4, är kostnadsfri och du bokar din plats här: https://sjalskarlek.valei.com/tjanster/26910

Var: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 i Gamla Stan, Stockholm
När: Tisdagen den 19/4 kl 19.00 - 20.00

Och vill du så mailar vi dig gärna ytterligare information om retreatet. Skicka oss i så fall ett email till karlek@sjalskarlek.se

Varmt välkommen!

STORSEANS MED BENNY ROSENQVIST

Benny Rosenqvist, känd från TV, Tidningen Nära och författare till flertal spiritistiska böcker, har förmågan att kanaliserar budskap från änglar, guider och dem som gått över till andra sidan.

Nu kommer Benny till oss, närmare bestämt torsdagen den 24 maj, och håller en storseans.

En storseans är sammankomst då en del av deltagarna får kontakt med släktingar och vänner som gått över och som önskar få kontakt.

Vi börjar kvällen med en kort föreläsning av Benny, därefter tar vi en fika paus och sedan tar storseansen vid. Vi avslutar kvällen med frågor.

Plats: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 i Gamla Stan, Stockholm
Tid: Torsdagen den 24 maj, kl 18.30 21.00
Pris: 300 kr pp
Anmälan: https://sjalskarlek.valei.com, välj tjänsten ”Storseans med Benny Rosenqvist”

Varmt välkommen!

FRIHET – LEV DITT LIV UTAN BEGRÄNSNINGAR

MÅNDAGEN DEN 14 MAJ KL 18.30 – 21.15

Önskar du leva ditt liv i fullständig frihet? Utan de tankemönster som biter sig fast och som håller dig borta från att leva ett liv i överflöd och kärlek? Längtar du efter att leva ditt liv – precis så fullständigt som du är ämnad att göra?
Om ja, så välkommen till en kväll där du ges verktygen att leva livet enklare – utifrån din egen potential utan egots präglingar och tankemönster.

Kvällens gäst, Maria Paz Acciardo, som i flera år ägnat sig helhjärtat åt ”The Work of Byron Katie” kommer att guida oss. Maria Paz har utbildat sig hos Byron Katie i USA, Tyskland och Holland och har sedan flera år undervisat, guidat och coachat i ”The Work”. 

Med hjälp av fyra enkla frågor och i ljuset av våra egna svar tydliggör vi de blockeringar som håller oss människor tillbaka att leva vår fulla potential.

”The Work” är en kraftfull och insiktsgivande form av självundersökning. Träffsäker som en laserstråle pekar den ut de tankar som får dig att känna stress, frustration, rädsla, oro, skuld och sorg. Tekniken hjälper oss att släppa taget om tankar som gör oss själva och andra illa, för att istället omvandla dem till helande, hjälpande och upplysande vänner. Processen är enkel och kan göras av vem som helst som är öppen och nyfiken på att undersöka sina tankar och känslor. Du kommer att uppleva hur det är att ställa dig själv fyra enkla frågor, ta emot svaren, ”vrida och vända” på dina tankar och låta ditt hjärta leverera det du innerst inne önskar. En känsla av växande klarsynthet, frihet och glädje uppstår allteftersom du genomskådar egot. Du kommer att uppleva att du kan återvända till din sanna, naturliga och kärleksfulla natur. Och du får verktygen som du alltid bär med dig och kan använda i vilka situationer, tankar och känslor du än önskar dig.

Var: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 (i Gamla Stan), Stockholm
Tid: Måndagen den 14 maj, kl 18.30 – 21.15
Kostnad: 450 kr pp
Anmälan: https://sjalskarlek.valei.com/tjanster/27562

Varmt välkommen till en kväll i ljus & kärlek, kanske med en och annan glädjetår, ett och annat skratt och många värdefulla insikter.