JORD OCH LJUS

JORD OCH LJUS

Välkommen till en mycket speciell kväll med Ki Saarinen Irving där hon bjuder in oss till lek och läkning in i år 2019.

Kvällen kan komma att innehålla symbolkort, cirkeldans och kortare presentation av stråle-inverkan inför de kommande 2000 åren och med numerologins hjälp berättar Ki för oss vad 2019 kommer med för energier och möjligheter.

Ki’s kort om sig själv:

Mitt namn är Ki och jag är en oändlig vibration, ande, energi som har en fysisk erfarenhet i tid o rum sedan 70 år tillbaka.

Jag har utbildat mig och fått ovärderliga verktyg vid Other Dimension Services i Canada, mellan 1990 till 1999 i förberedelse för det nya vi är på god väg in i.

Från 2000-2003 fortsatte jag på Institude of Philosophical Counselling i Canada, för Själcentrerad rådgivning som inkluderade verktyg som stråle system, eneagram, etik, psykologi, numerologi, sambandet mellan kropp och sinne , mental och fysisk hälsa, för att nämna några områden.

Efter den utbildningen har jag tagit enskilda kurser genom Institutet mellan 2004-2007 i människans inre liv och olika utvecklingsfaser genom livet.

Allt detta har lärt mig, att känna mig själv, min själ, mitt uppdrag här i den fysiska verkligheten och navigera i utbildningen på Livets Universitet.

Var: Själs Kärlek, Köpmangatan 4, Gamla Stan (Stockholm)

När: Onsdagen 30:e januari 18:30 - ca 20:30

Pris: 300 kr - OBS använd leveranssättet "Aktivitet" för att undvika fraktdebitering.

Anmälan är bindande, men går att överlåta till annan person.

Vid inställd aktivitet återbetalas hela beloppet.

Varmt välkommen!

Artikelnummer

AK-1901

Lagerstatus

Beställningsvara

300,00 kr

från 226,00 kr/måninkl. moms