Följ med till Goa och till ljuvliga Palm Grove Beach Resort för en stärkande inre och yttre resa!

I detta paradis upphör all tid att existera. Tänk dig Arabiska Havets vågor som ständigt rullar in, den varma sanden under dina fötter, palmer som stilla vajar i vinden, den milda havsbrisen mot din hud, svalkande kokosnötter, milslånga stränder, en blå horisont så långt ögat kan nå och helt magiska solnedgångar.

Varje morgon samlas vi i den vackra shalan och yogar och mediterar tillsammans. Därefter äter vi frukost med färskpressad juice, och fortsätter sedan en stund i shalan med föreläsning. På dagarna njuter vi av underbara bad och solen för att sedan samlas till middagen. Varje kväll (utom en) äter vi middag på resortets egna restaurang. Och säkert fixar vi en lägereld någon kväll, så att vi kan sitta under den stjärnklara himlen och dela det som hjärtat är fyllt utav. 

Vi avslutar dagarna med att samlas i shalan för meditationer, ceremonier, kristallhealing och sharings.

En eftermiddag åker vi tillsammans två och två till en ayurvedisk läkare för konsultation, ett mycket uppskattat inslag i det här retreatet. Under konsultationen får du rekommendationer om kost och annat utifrån dina personliga behov. 

En kväll åker vi iväg till en restaurang som serverar underbar mat från södra Indien. 

En dag åker vi tillsammans till den närbelägna hippiemarknaden, där du kan köpa allt mellan himmel och jord. Och en annan dag gör vi en utflykt där vi besöker olika tempel och ett kryddplantage.  

 

Givetvis är alla aktiviteter och utflykter frivilliga och det kommer också finnas utrymme för egen tid. Kanske lägger dig ett par timmar i solstolen, passar på att ta olika ayurvediska behandlingar, promenerar längs havet, eller läser en god bok i en hängmatta eller ute på din egen veranda?

PRIS: FRÅN 11 900 TILL 16 900 SEK, BEROENDE PÅ TYP AV BOENDE

MAILA OSS FÖR EXAKTA PRISER OCH YTTERLIGARE INFORMATION 

Varmt välkommen!

 

Skicka mig mera information om Happy, holy and healthy in Goa 2019

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer