Följ med till Goa och till ljuvliga Palm Grove Beach Resort för en stärkande inre och yttre resa!

I detta paradis upphör all tid att existera. Tänk dig Arabiska Havets vågor som ständigt rullar in, den varma sanden under dina fötter, palmer som stilla vajar i vinden, den milda havsbrisen mot din hud, svalkande kokosnötter, milslånga stränder, en blå horisont så långt ögat kan nå och helt magiska solnedgångar.

Vi bor i charmiga bungalows precis vid vattnet, var och en personligt inredda och med eget badrum. Du kan antingen bo i en enklare bungalow som kostar lite mindre, eller i en lite exklusivare variant med ac.

Vi börjar varje dag i den sinnligt vackra shalan med kundalini-yoga och meditation (inga förkunskaper krävs), därefter äter vi frukost/brunch med färskpressad juice. Efter frukosten fortsätter vi en stund i shalan med föreläsning och sharings. Fokus kommer att ligga på tekniker för att stärka nervsystemet och balansera hormonsystemet. Med ett starkt nervsystem och ett balanserat hormonsystem blir livet enklare, vi har lättare att ”go-with-the-flow”, vi har lättare för att ändra gamla beteende- och tanke-mönster, samt får en mängd andra positiva fördelar som stärker kropp, själ och sinne. Med ett starkt nervystem uppnår vi balans och får också tillgång till vår inneboende kraft, som ger oss en tydlighet om vad vi behöver för att leva ett liv i glädje och välbefinnande.

En eftermiddag åker du tillsammans med några ur gruppen till en ayurvedisk läkare för konsultation, ett mycket uppskattat inslag i det här retreatet. Under konsultationen får du rekommendationer om kost och annat utifrån dina personliga behov. En kväll åker vi iväg till en restaurang som serverar underbar mat från södra Indien.En annan eftermiddag åker vi tillsammans till den närbelägna hippiemarknaden, där du kan köpa allt mellan himmel och jord J. En dag åker vi runt till de bästa shoppingställena med lunchutflykt och besök på marknaden i Mapsa. Har vi tur är "parfymmannen" på plats och blandar din egen pesonliga parfym på eteriska oljor. Där kan du även köpa fantastiska handgjorda rökelser. Bland mycket annat förstås.

Vissa sena eftermiddagar går vi breathwalks längs vattenbrynet, andra sjunger vi mantrameditationer i solnedgången. Varje kväll (utom en) äter vi middag på resortets egna restaurang. Och säkert fixar vi en lägereld någon kväll, så att vi kan sitta under den stjärnklara himlen och dela det som hjärtat är fyllt utav. Givetvis är alla aktiviteter och utflykter frivilliga och det kommer också finnas utrymme för egen tid. Kanske väljer du att lägga dig ett par timmar i solstolen, ta egna promenader längs havet, eller läsa en god bok i en hängmatta eller ute på din egen veranda?

PRIS: FRÅN 10 900 TILL 15 900 SEK, BEROENDE PÅ TYP AV BOENDE

MAILA OSS FÖR EXAKTA PRISER OCH YTTERLIGARE INFORMATION 

Varmt välkommen!

 

Skicka mig mera information om Happy, holy and healthy in Goa 2018

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer