FÖRELÄSNING OM CASA DE DOM INÁCIO OCH JOHN OF GOD

NYTT DATUM KOMMER INOM KORT

Har du hört talas om platsen som brukar kallas för ”himlens och miraklens plats på jorden”?

Om inte, eller om du vill höra mer, så varmt välkommen till oss för en inspirerande kväll i kärlekens och ljusets tecken!

Casa de Dom Inácio är ett andligt centra för healing som ligger i en liten by som heter Abadiania i Brasilien. Och även om det är en fysisk plast så ligger själva upplevelsen bortom vår fysiska perception.
Till detta centra kommer varje vecka tusentals människor från hela världen för att söka inre och yttre healing och för att besöka transmediumet Joao de Deus, i västvärlden mer känd som "John of God". João säger själv att han inte healar någon, utan att healingen är Guds verk.

Under kvällen får vi besök av Tessi Fickendey som i 7 år och genom dryga 30 resor har guidat hundratals personer till denna obeskrivbara, spännande och annorlunda plats. Tessi har arbetat intuitivt med TCM/ energimedicin sen 1989 och professionellt sen 2003. Hon berättar under kvällen om sin egen skepticism inför fenomenet ”John of God” och hur hon själv gick igenom en kraftfull healingprocess som kom att resultera i hennes psyko-emotionella transformation.

Föreläsningen börjar kl 18.30 och pågår i ca 2,5 timme. Vi bjuder på té och lite tilltugg så kom gärna en stund innan och landa på plats.

Priset för föreläsningen är 100 kr per person vilka oavkortat går till Fonden ”Själs Kärleks Healingresa”.
I fonden samlar vi ihop medel till en resa för en person till Casa de Dom Inácio, i dagligt tal kallat ”Casan”. Alla som besöker oss under våra föreläsningskvällar om Casan kan lämna in en ansökan med sin personliga motivering om varför man själv önskar resa. Ytterligare information gällande fonden ges under kvällen.

Du bokar din plats genom följande länk: http://sjalskarlek.timax.se/

Välj tjänsten ”FÖRELÄSNING OM CASA DE DOM INÁCIO OCH JOHN OF GOD” och därefter välj datumet 25/1.

Varmt välkommen!

HÄR KAN DU BOKA PLATS TILL EN AV FÖRELÄSNINGARNA

Välj tjänsten FÖRELÄSNING OM CASA DE DOM INÁCIO