FINN DINA UNIKA GÅVOR

FINN DINA UNIKA GÅVOR

FINN DINA UNIKA GÅVOR

WORKSHOP HELGEN 2 – 3 FEBRUARI

Välkommen till en helg tillsammans med Benny Rosenqvist, en av Sveriges mest uppskattade medium, och workshopen ”Finn dina unika gåvor”.

Vi är alla mediala och har möjligheten att kommunicera med andevärlden och genom Bennys guidning och stöd utforskar vi våra egna unika gåvor. Under helgen etablerar vi kontakt med vår egen guide, vi får lära oss att prata med änglar, bland mycket annat. Benny berättar också om psykometri, om readings och seansteknik och vi får lära oss om hur healing fungerar. Det blir en helg fullspäckad med det mesta som handlar om medialitet där du ges möjligheten att upptäcka det som är din gåva/dina gåvor.

Benny Rosenqvist är en av Sveriges absolut mest eftertraktade medium. Förutom att resa land och rike kring för readings och seanser arbetar han på tidningen Nära och har en mycket uppskattad frågespalt i Hemmets Journal. Benny har skrivit en mängd böcker i olika ämnen som rör medialitet och leder spännande spirituella resor runtom i världen.

Tid: 2 – 3 februari 2019, lördag 09.30 – 17.30 och söndag 09.30 -15.30, båda dagarna med avbrott för lunch (det går fint att ta med egen lunch att äta på plats, och det finns flera bra caféer med lunchmat i kvarten kring Själs Kärlek)

Plats: Själs Kärlek, Köpmangatan 4 i Gamla Stan (Stockholm)

Pris: 3 500 kr

Varmt välkommen!

Artikelnummer

AK-1902

Lagerstatus

Beställningsvara

3 500,00 kr

från 152,00 kr/måninkl. moms