ROSENMETODEN - INDIVIDUELLA BEHANDLINGAR

 

“This work is about transformation - from the person we think we are to the person we really are.
In the end, we can't be anyone else.”
-Marion Rosen
 
Allteftersom livet formar oss har vi lärt oss att hålla tillbaka och ta kontrollen över våra känsloreaktioner. Det som en gång var ett sätt att överleva eller hantera omständigheter i vår omgivning, kan så småningom börja ta sig uttryck som smärta eller spänningar i kroppen. Rosenmetoden ger dig en möjlighet att komma tillbaka till och göra medvetet det som begränsar, håller ihop eller gör ont. Det du blir medveten om kan du acceptera eller släppa taget om.
 
Rosenmetoden är en lyhörd och respektfull beröring som berör på djupet. Metoden når till de långvariga muskelspänningarna vilka påverkar oss fysiskt, mentalt och känslomässigt.
Rosenmetoden är en möjlighet att komma i kontakt med den person du i grund och botten är, bakom den självcensur och anpassning som tydligt speglas i muskelspänningar och kroppshållning. Behandlingen kan ge en helt ny känsla av självacceptans och frihet till både kropp och själ. Behandlingen möjliggör en djup avspänning som kan leda till ökad själv- och kroppskännedom. När du börjar känna din kropp kan du hämta stöd och trygghet i dig själv, för när kroppen befrias från stress och spänningar öppnas nya vägar för utveckling.
 
Forskning visar att Rosenmetoden kan ge:
 
- Förbättrad psykisk hälsa
- Förbättrad fysisk hälsa
- Ökad medvetenhet om sambandet mellan kropp, känslor  och tankar
- Stöd i personligt växande
- Utökad kraft att genomföra livsförändringar
 
Som Rosenterapeut arbetar jag med händer som möter och lyssnar snarare än händer som ”fixar” och manipulerar. Under behandlingen ligger du bekvämt på behandlingsbänk. Verbala ord är en viktig del i behandlingen men främst är det kroppen som får berätta sin sanning.
Du behöver inte förbereda dig med något utom att möjligen lämna lite utrymme i schemat för dig själv en stund efter behandlingen.
 
Rosenmetoden passar alla som längtar efter mer av sig själva.
Behandlingen lämpar sig dock ej under pågående trauma/chock, tyngre medicinering eller missbruk. Kontakta Anna om du är tveksam om metoden passar dig.
 
Anna Ask är certifierad terapeut i Rosenmetoden och ger individuella behandlingar på Själs Kärlek.
Hos Anna kan du även boka in dig på privata konsultationer. I dessa använder sig Anna intuitivt och kreativt av verktyg så som Rosenmetoden, energitekniker samt meditation så att klienten kan komma i kontakt med en än djupare plats inom sig själv. Därur kan insikt, klarhet och förändring ske.
 
Investering:
Behandling i Rosenmetoden, ca 60-75 min: 750 kr.
Privat konsultation, ca 75 min: 750 kr.

 

Kontakt/ mer info/ bokning:
Tel: 0707355788
Facebook: Energicirklar och Behandlingar
Mail: 
annaaskdesign@gmail.com
Plats: Själs Kärlek, bredvid port nr 4 på Köpmangatan i Gamla Stan.
 
Varmt Välkommen att höra av Dig!
 <3
Anna
    

Intresseanmälan

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer